Sijaintisi: > Vaihtaa linkkejä kanssamme! > Toimistotarvikkeet > Äänikirjat > Sadunpaikka: Etusivu

Sadunpaikka: Etusivu

URL : www.sadunpaikka.fi Onko tämä sivuston?
Päivitä :2011/6/26 23:38:08
Avainsana : hiusmuoti kuvia
Sivuston Kuva
Sivuston Yhteenveto

EtusivuPalvelut ja hiusmuotiKuva-albumiUutisetKauneushoitolaOta yhteyttäParturi-kampaamo SadunpaikkaSadunpaikalla on kaksi toimipistettä. Tammikuussa 2010 avattiin parturi-kampaamo Ikaalisten keskustan vanhassa kauppalassa, samoissa tiloissa Kauneuspalvelut Onni ja Ilonan kanssa ja hieman myöhemmin valmistui parturi-kampaamo Kyrösjärven toiselle puolelle Haikaran tilalle Luhalahteen.

Sadunpaikassa sinua palvelee parturi-kampaaja Satu Kiuru, joka on hankkinut koulutuksensa ja aiemman työkokemuksensa pääkaupunkiseudulla.Sadunpaikka tarjoaa parturi-kampaamopalvelut kaiken ikäisille asiakkaille, niin miehille kuin naisille, vauvasta vaariin.Sadunpaikasta saat mm:

- leikkaukset- värjäykset- rakennekäsittelyt- pidennykset- kampaukset- ripsien ja kulmien muotoilut ja värjäykset- tarvittaessa myös ehostukset täydentämään esimerkiksi juhla- tai teemakampauksia- suihkurusketuksenSadunpaikassa työt toteutetaan laadukkailla, pääasiassa Goldwellin tuotteilla. Ylellistä lisää palveluun antaa hierova pesupaikka, jossa voit nauttia hiusten pesun tai vaikutusajan yhteydessä erilaisista koko vartaloon kohdistuvista hieronnoista.Tervetuloa!

Sadunpaikka, Satu Kiurup. 041 544 0934YhteystiedotParturi-kampaamo SadunpaikkaHaikarantie 60, Luhalahti

Välikatu 2, Ikaalinen (Ikahovin rakennus)Uusimmat kuvat