Sijaintisi: > Vaihtaa linkkejä kanssamme! > Moottoriajoneuvot ja niiden osat > Ajoneuvon Instrumentointi > Ilmaisia tulostettavia lasten värityskuvia lapsille

Ilmaisia tulostettavia lasten värityskuvia lapsille

URL : www.varityskuvia.com Onko tämä sivuston?
Päivitä :2011/5/11 21:39:47
Kuvaus : Lasten ilmaisia tulostettavia värityskuvia. Värityskuvat lapsille. Äideille helpotusta arkeen, ja äiti itsekin saa värittää. Lapsien suosikki Disney-hahmot kuten Nalle puh, Aku Ankka Mikki Hiiri jne. Puuha Pete, Shrek ja kymmenet muut kuvat! Tyttöjen ja Poikien väritettäviä kuvia. Seuraavaksi tulossa prinsessa, autot ja hello kitty.
Sivuston Avainsana : Värityskuvia, värityskuvat, disney, lasten, lapset,
Sivuston Kuva
Sivuston Yhteenveto

VärityskuvatVärityskuvia.comWallace&GromitMonsterit OyHarry PotterMikki HiiriIlmaisia tulostettavia värityskuvia, olkaa hyvä!Satoja värityskuvia tulostettavaksi ja väritettäväksi. Näiltä sivuilta löydät lasten suosikkikuvat. Nyt värityskynät esille ja värittämään hauskoja kuvia! Myös isä ja äiti mukaan!Alla muutama esimerkki Nalle Puh värityskuva.

Klikkaamalla värityskuvaa se aukeaa isompana uuteen ikkunaan, josta voit tulostaa sen painamalla CTRL+P tai valitsemalla selaimen yläreunasta Tiedosto -> Tulosta. Voit myös tallentaa värityskuvat tietokoneellesi ja tulostaa ne myöhemmin.Kaikki värityskuvat ovat täysin ilmaisia. Hauskoja värityshetkiä!

HUOMIOITAVAA. Ainakin Firefox-selain avaa värityskuvat uudessa ikkunassa hieman pienennettynä, zoomaa värityskuva ennen tulostamista oikeaan kokoonsa klikkaamalla sitä.Lisää Nalle Puh värityskuvia Värityskuvia.com Autot Nalle Puh Paddington Puuha Pete Shrek Wallace&Gromit Nemo Babar Monsterit Oy Dumbo Prinsessa Harry Potter Pinokkio Peter Pan Mikki Hiiri Karvinen Naistenhuone.com Värityskuvia.com All Rights Reserved 2009. Contact INFO(ät)VARITYSKUVIA.COM.

Copyright of some images is controlled by there respective owners."Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.