Sijaintisi: > Vaihtaa linkkejä kanssamme! > Sähkö Sähkö > Johtojen ja kaapeleiden > Jakomäen Kiinteistöt Oy - Kiinteistöyhtiö

Jakomäen Kiinteistöt Oy - Kiinteistöyhtiö

URL : www.jakomaenkiinteistot.fi Onko tämä sivuston?
Päivitä :2011/5/2 22:46:14
Kuvaus : Jakomäen Kiinteistöt Oy on Helsingin kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Kiinteistömme sijaitsevat Jakomäessä, Heikinlaaksossa, Puistolassa ja Fallkullassa.
Sivuston Avainsana : Jakomaki, vuokra-asunto, aravavuokra-asunto, kunnallinen vuokratalo, kommunal aravahyresbostad, Jakobacka, Jakomäki, vuokraus, tarjotaan vuokralle, järjestys, isännöitsijätoimisto, asumistietoa, vuokralaisdemokratia, talotoimikunta
Sivuston Kuva
Sivuston Yhteenveto

Jakomäen Kiinteistöt Oy, Louhikkotie 2, 00770 HelsinkiPuhelinnumero: (09) 350 80 60 Telefax: (09) 350 80 680Sähköposti: asiakaspalvelu@jakomaenkiinteistot.fiKiinteistöyhtiö

YhteystiedotIsännöitsijätoimistoKiinteistötAsumistietoaVuokralaisdemokratiaJärjestyssäännötPelastussuunnitelmat

Hyödyllisiä linkkejäAnna meille palautetta!Tee vikailmoitus!Jakomäen Kiinteistöt Oy on Helsingin kaupungin omistama aravavuokrataloyhtiö. Yhtiöllämme on vuoden 2011 keväällä neljätoista vuokranmääritysyksikköä, joissa on 2056 asuntoa. Niissä asuu yhteensä yli 4100 asukasta. Yhtiö hoitaa lisäksi sopimusperusteisesti kolmen kaupungin omistaman asuin- ja palvelukiinteistön (133 asuntoa) sekä Jakomäen Terveysaseman kiinteistönhuoltotehtävät.Kiinteistömme sijaitsevat Jakomäessä, Heikinlaaksossa, Puistolassa, Fallkullassa ja Alppikylässä.

Kiinteistöyhtiömme asuntokanta laajenee vuonna 2013 vielä 83 asunnolla, kun Alppikylään rakennetaan osoitteeseen Hevosmiehenkatu 13 uusi tasokas vuokra-asuntokohde.Kiinteistöyhtiömme asuntokannan rungon muodostavat Jakomäkeen vuosina 1967-1969 rakennetut 31 kerrostaloa, joissa on 1539 asuntoa. Nämä kiinteistöt rakennettiin alunperin kolmena erillisenä kiinteistöyhtiönä nimeltään Kiinteistö Oy Kankaretie 7, Kiinteistö Oy Jakomäentie 6 ja Kiinteistö Oy Jakomäentie 8. Jakomäen Kiinteistöt Oy rekisteröitiin kaupparekisteriin 31.12.1992. Yhtiö syntyi sulauttamalla kolme alkuperäistä kiinteistöyhtiötä perustettuun uuteen kiinteistöyhtiöön.

Vuosina 1997-2004 kiinteistöyhtiöllemme valmistui Puistolaan, Heikinlaaksoon, Fallkullaan ja myös Jakomäkeen uusia asuinrakennuskohteita, joissa on yhteensä 450 nykyaikaista hyvin varusteltua vuokra-asuntoa.Läheisen Alppikylän uudisrakennusalueen rakennustoiminnan käynnistyttyä vuonna 2009 on kiinteistöyhtiölle jo valmistunut sinne kaksi yhteensä 65 asuntoa käsittävää kohdetta.

Jakomäen peruskorjausVuodesta 1997 alkaen Jakomäen Kiinteistöt Oy:n vanhoja kerrostaloja on peruskorjattu. Alkuvuodesta 2011 peruskorjauksista on kaksi kolmasosaa valmiina, kun 20 taloa 31:stä on kokonaan peruskorjattu. Lisäksi julkisivujen peruskorjaus on tehty kuuteen taloon.Julkisivukorjattuihinkin taloihin tehtäneen kuluvalla vuosikymmenellä sisäpuolinen peruskorjaus.Jakomäen korjaushankkeet eivät itse asiassa ole olleet vain talojen peruskorjauksia vaan samalla perusparannuksia. Hankkeisiin on sisältynyt asumisen tasoa nostavina parannuselementteinä mm. puuttuvien parvekkeiden ja hissien toteuttamista, parvekkeiden lasitukset sekä asumisen laatutason nostaminen monissa pienemmissä asioissa. Seitsemän rakennusta käsittäneissä kolmessa viimeisimmässä korjausprojektissa on korjausastetta edelleen nostettu uusimalla myös talojen antenni-, puhelin- ja sähköverkot sekä asentamalla taloihin yleiskaapelointi ja huoneistokohtainen veden mittausjärjestelmä.Myös talojen ympäristö pihoineen ja leikkialueineen on peruskorjausten etenemisen myötä uusittu laadukkaasti yhteistyössä talotoimikuntien kanssa ja niiden mielipiteitä kuunnellen.

Alueen talojen peruskorjaus jatkuu edelleen. Mittava lähes 20 vuoden urakka saataneen kokonaan valmiiksi vuoteen 2016 mennessä.Huhtikuussa 2011 julkistettiin Helsingin kaupungin ja kiinteistöyhtiön suunnitelma, joka toteutuessaan merkitsisi vuosina 1968-1969 rakennetujen talojen Jakomäentie 6 a ja Jakomäentie 6 b purkamista ja uusien talojen rakentamista näiden tilalle. Hanketta varten järjestetyn arkkitehtuurikilpailun voitti Arkkitehtitoimisto Pirkko ja Pekka Piirta. Hankkeeseen liittyvän asemakaavamuutoksen valmistelu ja rakennussuunnittelu käynnistyy jo kuluvana vuonna. Valmistumisajankohta lienee vuosi 2015.» Päivitetyt tiedot (25.4.2011) Jakomäen peruskorjauksista!

» Asukkaiden kevättalkoilla pihat ja puistot siisteiksi!» YTV:n alueelliset keräyspisteet Jakomäessä» Paikallissää - Local Weather» Jakomäntie 6 arkkitehtuurikilpailun materiaali katsottavissa myös verkossa!» Jakomäentie 6 arkkitehtuurikilpailun kilpailutyöt esillä kirjastossa 2.5.-31.5!

» Tarkista palovaroittimesi kunto säännöllisesti!© 2005 Jakomäen Kiinteistöt OyServia Kotisivut™